Λίστα αντικειμένων
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος, κρύα
500 γραμμάρια φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής, κρύα
1 κουτί x 400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα, κρύο
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας άρωμα βανίλιας
200 γρ. μπισκότα Oreo , ψιλοκομμένα
Μπισκότα για γαρνιτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετήστε από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο την φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής και το ζαχαρούχο γάλα στο ψυγείο.
Χτυπήστε τη φυτική κρέμα και την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ, χρησιμοποιώντας μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει σφιχτή σαντιγί.
Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα, το αλάτι, το άρωμα βανίλιας και χτυπάτε ελαφρώς για να ανακατευτούν τα υλικά.
Προσθέστε το χτύπημα έως ότου ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά και το μείγμα που θα δημιουργηθεί να είναι παχύ και ομοιόμορφο.
Προσθέστε τα μπισκότα που έχετε τρίψει σε μικρά κομμάτια, ανακατέψτε καλά για να ενσωματωθούν στο μείγμα.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα βαθύ και μακρόστενο σκεύος με καπάκι και με μια σπάτουλα απλώστε το ομοιόμορφα.
Προαιρετικά, απλώστε στην επιφάνεια του μείγματος μεγαλύτερα κομμάτια μπισκότου για να γαρνίρετε την επιφάνεια.
Κλείστε καλά το σκεύος με το καπάκι και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες.