Λίστα αντικειμένων
ΥΛΙΚΑ
800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2 κ.σ. κρεμμύδι στον τρίφτη
1 αυγό
1/3 φλ. τριμμένη φρυγανιά
100 γρ. τσένταρ, κομμένο σε 20 μικρούς κύβους
1/2 φλ. κίτρινο τυρί, τριμμένο
1/2 κ.γλ. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε όλα τα υλικά εκτός από τους κύβους τσένταρ που θα χρειαστείτε στη συνέχεια.
Ζυμώνετε καλά όλα τα υλικά ώστε να ανακατευτούν και να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα.
Χωρίζετε τον κιμά σε ίσα μέρη και τον πλάθετε σε μπαλάκια.
Πιέζετε κάθε μπαλάκι με την παλάμη σας, τόσο ώστε να γίνει ευθεία επιφάνεια.
Προσθέτετε 2 κύβους τσένταρ στο κέντρο κάθε κύκλου. Ξαναπλάθεις, για να κλείσει ο κύκλος.
Τηγανίζετε σε ζεστό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να κοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα ψήσετε στον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 25 λεπτά.
Πασπαλίζετε με τριμμένο κίτρινο τυρί και εάν επιθυμείτε, συνοδεύετε με κόκκινη σάλτσα ή σως barbeque.
800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2 κ.σ. κρεμμύδι στον τρίφτη
1 αυγό
1/3 φλ. τριμμένη φρυγανιά
100 γρ. τσένταρ, κομμένο σε 20 μικρούς κύβους
1/2 φλ. κίτρινο τυρί, τριμμένο
1/2 κ.γλ. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε όλα τα υλικά εκτός από τους κύβους τσένταρ που θα χρειαστείτε στη συνέχεια.
Ζυμώνετε καλά όλα τα υλικά ώστε να ανακατευτούν και να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα.
Χωρίζετε τον κιμά σε ίσα μέρη και τον πλάθετε σε μπαλάκια.
Πιέζετε κάθε μπαλάκι με την παλάμη σας, τόσο ώστε να γίνει ευθεία επιφάνεια.
Προσθέτετε 2 κύβους τσένταρ στο κέντρο κάθε κύκλου. Ξαναπλάθεις, για να κλείσει ο κύκλος.
Τηγανίζετε σε ζεστό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να κοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα ψήσετε στον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 25 λεπτά.
Πασπαλίζετε με τριμμένο κίτρινο τυρί και εάν επιθυμείτε, συνοδεύετε με κόκκινη σάλτσα ή σως barbeque.