Λίστα αντικειμένων

ΥΛΙΚΑ:
- 100 γρ. κάστανα προβρασμένα,
- 100 γρ. κινόα
- 1 συσκευασία σαλάτα ιταλική Μπάρμπα Στάθης (140 γρ.)
- 80 γρ. φέτα, θρυμματισμένη ή σε κύβους
- 45 γρ. σπόρους από ρόδι ελληνικο
- 50 γρ. σταφίδες μαύρες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό για γαρνίρισμα
- Αλάτι και πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ:
- Βράστε την κινόα για 10-15 λεπτά. Στραγγίστε και αφήστε την να κρυώσει.
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τη σαλάτα ιταλική με τα ψιλοκομμένα κάστανα, τις σταφίδες και τους σπόρους ροδιού.
- Προσθέστε την κινόα και ανακατέψτε ελαφρά.
- Ραντίστε με το dressing από ελαιόλαδο, λεμόνι και μπαλσάμικο.
- Στο τέλος, προσθέστε τη φέτα και γαρνίρετε με φρέσκο μαϊντανό.
- Σερβίρετε δροσερή και απολαύστε την πιο εύκολη και εορταστική σαλάτα!
Καλή Απόλαυση!


